Uvala Scott

Komplex UVALA SCOTT izby Komplex UVALA SCOTT izby Komplex UVALA SCOTT izby Komplex UVALA SCOTT izby Komplex UVALA SCOTT izby Komplex UVALA SCOTT izby Komplex UVALA SCOTT izby Komplex UVALA SCOTT izby Komplex UVALA SCOTT izby Komplex UVALA SCOTT izby Komplex UVALA SCOTT izby Komplex UVALA SCOTT izby Komplex UVALA SCOTT izby Komplex UVALA SCOTT izby
Destinácia: Chorvátsko, Kvarner, Kraljevica
Kód zájazdu: 1322359
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Pre rodiny s deťmi

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Uvala Scott

TV domáce zviera chladnička,minibar diskotéka parkovisko detská postieľka tobogan, šmýkačka internet, WiFi klimatizácia
Vzdialenosť od centra: 2 km
Vzdialenosť od pláže: 0 m
Popis:
Nachádza sa v prírodnom tichom prostredí 2 km od mestečka Kraljevica, 10 km severne od Crikvenice. Komplex leží pri pláži - betónová a sčasti piesočnatá s tobogánom pre deti. Celý je umiestnený v borovicom lesíku.

Vybavenie:
komplex tvorí hlavná budova s recepciou a reštauráciou, hotelové pavilóny a apartmány. V rámci komplexu sú hosťom k dispozícii: pizzeria, kaviareň, disco klub, obchodíky. WiFi zdarma. Pes za poplatok na mieste. Parkovanie grátis.

Ubytovanie:
Izby 2+1 s vlastným príslušenstvom, situované v pavilónoch, s výhľadom na more. Izby štandard nerekonštruované,  sprcha/WC, s výhľadom na more. Izby superior majú klimatizáciou, TV SAT, chladničku, sprchu/WC, výhľad na more. V izbe 2+1 je možné ubytovať 2 dospelé osoby a 2 deti. Druhé dieťa 2 - 12 rokov so zľavou 50% je na lôžku rodičov. Na vyžiadanie možnosť 4. lôžka so zľavou 30%. Detská postieľka za poplatok na mieste.

Stravovanie:
Raňajky a večere formou bufetových stolov. Nealkoholický nápoj a voda k večeri a obedu.

Poznámka:
Menší pes za poplatok 10€/noc - platba na mieste. Detská postieľka 10€/noc - platba na mieste. Pobyt od 3 nocí, voľná dĺžka pobytu, voľný deň nástupu. .



Generované systémom ProfiTour