Hvd Club Bor

Destinácia: Bulharsko, Slnečné pobrežie
Kód zájazdu: 1327715
Cena od: 375 €
Príplatky od: 180 €
Pobytové zájazdy

Výber termínu

23.09.2024 8 dní Last Minute 505 € +180 € odlet: Bratislava letecká
25.09.2024 6 dní Last Minute 375 € +180 € odlet: Bratislava letecká

Hvd Club Bor

TV chladnička,minibar šípky volejbal wellness, spa stolný tenis detské ihrisko plážový servis piesočnatá pláž fitness centrum trezor animačný program internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od letiska: 27 km
Vzdialenosť od pláže: 150 m
Úvod:

Hotel s výhodnou polohou v centre letoviska a zároveň neďaleko pláže, situovaný v bohatej zeleni.


Poloha:

Hotel je situovaný v srdci živého a obľúbeného letoviska Slnečné pobrežie, len 150 m od mora a v tesnej blízkosti hotela sa nachádzajú možnosti nákupov, stravovania, zábavy a množstva spoločenského vyžitia. Hotel je od letiska Burgas (BOJ) vzdialený cca 27 km.


Hotel:

vstupná hala s 24-hodinovou recepciou, Wi-Fi v spoločných priestoroch, vonkajší bazén s detskou časťou, slnečná terasa s ležadlami a slnečníkmi zdarma, hotelová reštaurácia s terasou, a la carte reštaurácia, snack bar, lobby bar, pool bar, detské ihrisko, výťahy, spa a wellness (za poplatok), fitness, stolný tenis, volejbal, šípky, medzinárodný animačný tím, hotelový program a zábava


Izby:

HVD Club Hotel Bor ponúka celkovo 229 izieb. Disponuje dvojlôžkovými izbami (možnosť prístelky formou pohovky), rodinnými izbami (dve dverami prepojené dvojôžkové izby) a apartmánmi (dvojlôžková spálňa a obyvacia ćasť s pohovkou pre 2 osoby). Všetky typy izieb sú vybavené sociálnym zariadením (sprcha alebo vaňa, toaleta, sušič vlasov), telefónom, klimatizáciou, SAT/TV, Wi-Fi pripojením, minibarom, trezorom (za poplatok) a balkónom.


Stravovanie:

All inclusive:

raňajky, obedy a večere sú servírované formou bufetových stolov. Bufetové raňajky, obedy, večere, počas dňa vo vybraných hodinách malé občerstvenie/snack, miestne vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje v areáli hotela.


Pláž:

Piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora sa nachádza vo vzdialenosti len 150 m od hotela. Ležadlá a slnečníky na pláži sú za poplatok.



Generované systémom ProfiTour