Riva Del Sole

Destinácia: Taliansko, Kampánia (Neapol), Ischia - Forio
Kód zájazdu: 1351670
Cena od: 100 €
Príplatky od: 0 €
Pobytové zájazdy

Výber termínu

21.09.2024 8 dní Last Minute 100 € +0 € vlastná
28.09.2024 8 dní Last Minute 100 € +0 € vlastná
05.10.2024 8 dní Last Minute 100 € +0 € vlastná
12.10.2024 8 dní Last Minute 100 € +0 € vlastná
19.10.2024 8 dní Last Minute 100 € +0 € vlastná

Riva Del Sole

bazén termálny TV chladnička,minibar jacuzzi, vírivka bazén vnútorný parkovisko detská postieľka vodné športy na pláži plážový servis piesočnatá pláž internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 1,5 km
Vzdialenosť od pláže: 0 m
Poloha:
asi 1,5 km od centra mesta, v zálive Baia di Citara na kopci s nádherným panoramatickým výhľadom na more, len niekoľko metrov od menšej piesočnatej pláže a 300 m od známeho termálneho parku Poseidonove záhrady. V tesnej blízkosti hotela je autobusová zastávka.

Popis a vybavenie:
zrekonštruovaný menší elegantný rodinný hotel. K dispozícii je recepcia s lobby barom, vnútorný sladkovodný bazén s hydromasážou (36-37° C), vonkajší termálny bazén, whirpool, snack bar, záhrada, terasa s panoramatickým výhľadom (ležadlá a slnečníky zadarmo), reštaurácia, spoločenská miestnosť s TV-SAT, WiFi pripojenie, úschovňa batožiny, parkovisko. Hostia majú 50 % zľavu na bahenné zábaly a termálne sprchy v blízkych kúpeľoch Terme Castaldi.

Ubytovanie:
moderne zariadené 2-lôžkové izby standard (2+0), standard s výhľadom na more (VM) s možnosťou prístelky (2+1), sprcha, WC, telefón, WiFi, klimatizácia – za poplatok, balkón alebo terasa s posedením. 1-lôžkové izby sú bez balkóna. Priestrannejšie 2-lôžkové izby s možnosťou prístelky superior (2+1) sa nachádzajú na terase na úrovni terénu pri bazéne. Majú sprchu, sušič na vlasy, WC, telefón, WiFi, TV-SAT, minibar, terasu. Klimatizované izby majú sprchu, sušič na vlasy, WC, telefón, WiFi, TV-SAT, minibar, terasu.

Stravovanie:
polpenzia / raňajky – rozšírené kontinentálne; večere – servírované (výber z 2 menu + zeleninové šaláty a dezert). Hoteloví kuchári pripravujú chutné pokrmy tradičnej i medzinárodnej kuchyne.

Pláž:
pekná, menšia piesočnatá pláž sa nachádza priamo pod hotelom (prístup po schodoch). Väčšia známa piesková pláž Citara s pozvoľným vstupom do mora a sezónnou ponukou vodných športov je vzdialená asi 150 m (prístup cez miestnu komunikáciu). K dispozícii sú ležadlá a slnečníky (za poplatok). Pláže v letovisku boli ocenené prestížnou Modrou vlajkou EÚ za čistotu a kvalitu vody.

V cene:
• 7x ubytovanie • 7x polpenzia • využívanie termálnych hotelových bazénov a vírivky • klimatizácia a minibar v izbách superior

Povinná platba na mieste:
• pobytový poplatok 14 €/os.

Povinná platba (platba v CK):
• delegátsky servis v češtine 10 €/pobyt

Možné príplatky (platba v CK):
• klimatizácia v izbách standard 52 €/os.

Možné príplatky (platba na mieste):
• detská postieľka 84 €

Poznámky:
• ľubovoľný nástupný deň minim. pobyt 7 noci (29.6. – 07.9.), inokedy 4 noci

Generované systémom ProfiTour