Hrad Veveří a plavba loďou po Brnianskej priehrade

Destinácia: Česká republika, Juhomoravský kraj (Brno), Veverská Bítýška
Kód zájazdu: 1354357
Cena od: 40 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy
Jednodňové zájazdy

Výber termínu

12.04.2025 1 deň First Minute 40 € +0 € autobusová

Popis zájazdu

Popis a program zájazdu:
Zavítajte na jeden z najrozsiahlejších moravských hradných areálov na veľkolepý hrad Veveří, ktorý sa majestátne týči nad Brnianskou priehradou.
Dozviete sa, že niekdajší kráľovský lovecký hrad počas svojej histórie zažil dobu okázalej slávy i hlbokého smútku. Hrad navštívil trikrát aj Winston Churchill, ktorý tu dokonca s manželkou trávil nejaký čas v rámci svojej svadobnej cesty po Európe. V rámci prehliadky si pozriete reprezentačné miestnosti hradu, ako napríklad prijímaciu miestnosť, spálňu, malú a veľkú jedáleň a prehliadku zakončíte vyhliadkovou terasou, ktorá vám poskytne krásny pohľad do okolitých lesov a na Brniansku priehradu.
Po prehliadke si môžete samostatne prejsť všetky nádvoria hradu a vyjsť na Prachovskú vežu. Počas individuálneho voľna vám zostane čas na kávu alebo občerstvenie v zámockom areáli.
Neskôr zídete pešo k priehrade, kde na vás bude čakať oddychová plavba loďou po Brnianskej priehrade.
Priehradu lemujú rozsiahle lesy. Počas plavby môžu cestujúci vidieť úzku skalnú tiesňavu, množstvo vodného vtáctva a hrad Veveří z vodnej hladiny. Po plavbe odchod na Slovensko.
Zmena programu vyhradená. Pokyny k zájazdu obdrží e-mailom každý objednávateľ zájazdu najmenej 7 dní pred odchodom na zájazd.

Cena zájazdu zahŕňa:
autobusovú dopravu
služby overeného sprievodcu CK
poistenie insolventnosti CK

V cene nie je zahrnuté:
obojsmerná miestenka 5 € /osoba  ( môžete si  prednostne vybrať presné miesto na sedenie v autobuse). Miestenky sa dodatočne zajednať nedajú. Prosíme v prípade záujmu si ich zaškrtnúť v objednávkovom formulári a do poznámky uviesť, kde by ste mali záujem sedieť ( napr. na strane šoféra, na strane sprievodcu, ktorý rad...).
Hrad Veveří ( areál ) - 30 KČ / osoba
Hrad Veveří - prehliadka reprezentatívne miestnoti - 120 KČ / dospelá osoba, 100 KČ / seniori nad 65 rokov, mládež od 18-25 rokov, držitelia preukazu ZŤP; 60 KČ / deti 6-18 rokov  
plavba po priehrade - cca 170 KČ / dospelá osoba
nástupné miesta a príplatky: 
Nitra - 6 € (garantovaný zvoz)
Sereď  - 6 € (garantovaný zvoz)
Trnava - 6 € (garantovaný zvoz)
Bratislava - 0 €
cestovné poistenie A2 EXCLUSIVE - 4,50 € / deň
odporúčame zameniť si peniaze na české koruny !!!
Cestovná kancelária nezodpovedá za presné ceny vstupov, lístkov..., nakoľko sa ceny počas roka menia a CK ich nedokáže ovplyvniť.

Veverská Bítýška

Generované systémom ProfiTour