Nádherná Ligúrska riviéra - raj kvetov, paliem a farebných domčekov s kúpaním LETECKY

Destinácia: Taliansko, Ligúria
Kód zájazdu: 1356038
Cena od: 589 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy

Výber termínu

20.06.2025 4 dni First Minute 589 € +0 € odlet: Viedeň letecká
05.09.2025 4 dni First Minute 589 € +0 € odlet: Viedeň letecká

Popis zájazdu

Popis a program zájazdu:
Navštívte očarujúcu Ligúrsku riviéru. Nenechajte si ujsť historický Janov, rodisko Krištofa Kolumba, s najväčším akváriom v Taliansku. Očarí vás Portofíno v Rajskom zálive a klenot riviéry– národný park Cinque Terre.  Užite si pravú taliansku riviéru, ktorá sa kvôli prírodným krásam považuje za najkrajšiu oblasť Talianska. Ak máte radi starobylé úzke uličky, históriu a nádherné  prírodné scenérie v spojení mora, skál a farebných domčekov, budete na správnom mieste. Ligúrska riviéra je okúzľujúce miesto a právom ju môžeme nazvať za kvetinový raj plný paliem, malebných zátok a krásnych miest.

Program :

1.deň :
odlet z Viedne v ranných hodinách, presun na hotel do Janova. Janov je rodisko Krištofa Kolumba, kde si prehliadnete historické centrum – katedrálu San Lorenzo, Pallazo Ducale, dom najslávnejšieho janovského rodáka Krištofa Kolumba a najznámejšie paláce, ktoré sa nachádzajú na Via Giuseppe Garibaldi. Za návštevu však stojí aj najväčšie akvárium Talianska, v ktorom žije vyše 5000 druhov živočíchov. Vo večerných hodinách návrat do hotela. Nocľah.

2.deň :
po raňajkách na vás čaká prehliadka pôvabného Portofína v Rajskom zálive, ktoré sa považuje za veľmi vychytené a exkluzívne letovisko. Nádherná prírodná rezervácia, záliv, prekrásne stredomorské rastlinstvo robí z Portofína mimoriadne obľúbený "malý raj" pre turistov a je talianskym klenotom číslo jeden. Niet divu, že si ho obľúbili samé známe osobnosti. Návrat do hotela vo večerných hodinách. Nocľah.

3.deň :
po raňajkách vyrazíte do mestečka La Spezia, odkiaľ navštívite vlakom top turistickú atrakciu Talianska – národný park Cinque Terre. Oblasť, ktorá je prístupná iba loďou alebo vlakom. Táto jedinečná oblasť vám poskytne naozaj dych-vyrážajúce scenérie v spojení mora a skál. Domčeky pastelových farieb, olivové háje, vinice, more, strmé útesy tvoria jeden z pokladov Talianska, ktorý je zapísaný v zozname UNESCO a zaraďuje sa dokonca medzi najkrajšie miesta sveta. V Monterosso si môžete vychutnať relax na jednej z najkrajších pláži Talianska (v prípade priaznivého počasia možnosť kúpania). Večer návrat na hotel.

4.deň :
po raňajkách individuálny program, alebo program so sprievodcom. Odchod na letisko a odlet do Viedne vo večerných hodinách.


Zmena programu vyhradená. 

Pokyny k zájazdu obdrží e-mailom každý objednávateľ zájazdu najmenej 7 dní pred odchodom na zájazd.

Cena zájazdu zahŕňa:
leteckú dopravu
letiskové a servisné poplatky
1 x príručná batožina do 5 kg ( 40 x 25 x 20 cm)
služby overeného sprievodcu počas celého zájazdu
3 x hotelové ubytovanie kategórie min. 3*
3 x raňajky
poistenie insolventnosti CK

V cene nie je zahrnuté:
cestovné poistenie A2 EXCLUSIVE - 4,50 € / deň
príplatok za jednolôžkovú izbu 50 € / osoba / noc
príručná batožina do 10 kg ( 55 x 40 x 20 cm) + priority boarding - 40 €
pobytová taxa v hoteli cca 3-4 € / osoba/ noc ( platí sa priamo v hoteli)
garantované sedenie vedľa seba v lietadle - 20 € / osoba
transfer Bratislava - Viedeň - Bratislava  35 € / osoba
vstupné Aquarium Janov - 25 € /dospelá osoba, 18 € / deti od 4-12 rokov, do 3 rokov - grátis
Cinque Terre Card cca 32,50 € /osoba  ( celodenný vlakový lístok,ktorý platí na lokálnu dopravu medzi dedinkami )
celková doprava - cca 100 € /osoba

Cestovná kancelária nezodpovedá za presné ceny vstupov, lístkov..., nakoľko sa ceny počas roka menia a CK ich nedokáže ovplyvniť.

Generované systémom ProfiTour